Worteldruk boom verminderen

De kans is groot dat u wat bomen rondom het huis heeft staan of in uw park als gemeente. Bomen zijn ontzettend belangrijk voor leefbaarheid, maar ze kunnen ook overlast en zelfs gevaarlijke situaties veroorzaken, bijvoorbeeld door wortelgroei. Wanneer de wortels niet diep genoeg kunnen groeien, kan worteldruk ontstaan. Wanneer er sprake is van worteldruk, drukken de wortels van de boom de bestrating omhoog en is de kans op omwaaien vele malen groter. Met alle gevolgen van dien. De oplossing: worteldruk boom verminderen. Soil Improvements helpt u hier graag bij!

Tuin drainage Vlaardingen

Waarom worteldruk boom verminderen?

Door de wortels van de bomen dieper te laten groeien, wordt overlast in de toekomst voorkomen. Met innovatieve technieken kunnen de specialisten van Soil Improvements de worteldruk boom verminderen. In het begin worden er extra doorwortelbare lagen in de bodem aanbrengt via een pulserende luchtstroom. Vervolgens worden deze lagen met elkaar verbonden en worden ver onder de boom gevuld met substraat en eventuele voedingsstoffen die een diepere wortelgroei stimuleren. Dit resulteert in bomen met diepere wortels en een sterk verminderde worteldruk. Zo gaan uw bomen zo lang mogelijk mee en neemt de kwaliteit van de groene leefomgeving toe!

Deze manier van worteldruk boom verminderen is toepasbaar gedurende alle seizoenen, zonder risico op schade aan leidingen, kabels en wortels van de bomen. Ook uw tuin of park blijft intact. Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor de oplossingen van Soil Improvements!

NEEM CONTACT OP

Naam (*)

Telefoonnummer (*)

E-mail (*)

Onderwerp

Bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

IMPROVEMENTS

bodemverbetering
Gazon drainage [pb-city]

CONTACT

Door Soil Improvements in te schakelen voor worteldruk boom verminderen bent u ervan verzekerd dat u kiest voor een milieuvriendelijke, duurzame oplossing zonder impact op de omgeving en geheel ondergronds. Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van worteldruk? Wij helpen u graag! Neem snel contact met ons op. Zo kunt u snel genieten van een prachtige tuin vol gezonde bomen en beplanting.