Verticale drainage tuin

Een goede afwatering is ontzettend belangrijk voor onze tuinen, parken en perkjes. Hierdoor wordt de bodem en de grond van uw tuin verbeterd, waardoor er een rijk bodemleven kan ontstaan. Echter is drainage bestaande tuin ontzettend slecht voor de tuin en het bodemleven doordat de werkwijze vaak niet ecologisch en duurzaam verantwoord is. Kies daarom voor de innovatieve techniek van Soil Improvements! Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van groeiplaatsverbetering, vermindering wortelopdruk en het opheffen bodemverdichting. Onze luchtdrukapparatuur zorgt ervoor dat wij de beste oplossing kunnen bieden voor drainage bestaande tuin met het oog op klant en natuur.

Tuin drainage Vlaardingen

Wat is verticale drainage tuin?

Om te zien hoe verticale drainage tuin precies werkt en wat de voordelen ervan zijn, is het belangrijk om te weten hoe traditionele drainage in zijn werk gaat. Voor bestaande tuinen betekent dit vaak dat de tuin flink op de schop moet. Ten eerste zorgt graafmachine die hiervoor wordt gebruikt ervoor dat de ‘dode grond’ boven de ‘goede’ grond wordt gegooid. Het bodemleven en de grondkwaliteit worden hierdoor aangetast. Daarnaast wordt het water de tuin uitgevoerd, in plaats van dat het water naar het grondwater gaat. Kortom: erg ecologisch is deze traditionele wijze van drainage niet.

De verticale drainage tuin van Soil Improvements zorgt ervoor dat er weinig schade gemaakt wordt aan uw tuin en het ondergrondse bodemleven. Door onze luchtdrukmachine lijden uw gazon, beplanting en bomen er niet onder en ook schade aan leidingen, drainage- en bewateringssystemen is uitgesloten. In de grond worden stelselmatig en, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, op verticale wijze scheuren gemaakt. De bodemscheuren worden gevuld met organisch materiaal dat het bodemleven stimuleert en de natuurlijke structuur van de bodem opbouwt. Zo ontstaat er een rijk bodemleven in uw tuin, met alle positieve gevolgen van dien!

NEEM CONTACT OP

Naam (*)

Telefoonnummer (*)

E-mail (*)

Onderwerp

Bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

IMPROVEMENTS

bodemverbetering
Gazon drainage [pb-city]

CONTACT

Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van verticale drainage tuin? Wij helpen u graag om uw water zo ecologisch en duurzaam mogelijk naar het grondwater te leiden. Neem snel contact met ons op! Zo kunt u snel genieten van een prachtige tuin.