Tuin draineren ’s-Gravendeel

Een goede afwatering is ontzettend belangrijk voor onze tuinen, parken en perkjes. Zeker in het huidige Nederlandse klimaat, waar het opvangen van grondwater belangrijk is voor het milieu en het tegengaan van droogte. Wist u echter dat de technieken voor traditioneel tuin draineren ’s-Gravendeel erg milieubelastend zijn? Kies daarom voor de innovatieve techniek van Soil Improvements! Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van groeiplaatsverbetering, vermindering wortelopdruk en het opheffen bodemverdichting. Onze luchtdrukapparatuur zorgt ervoor dat wij uw tuin draineren ’s-Gravendeel met het oog op de wensen van klant en natuur.

Tuin draineren [pb-city]

Waarom tuin draineren ’s-Gravendeel door Soil Improvements?

Wanneer traditionele tuin drainage moet worden aangelegd, betekent dat vrijwel altijd dat de tuin op de schop moet. De graafmachine die hiervoor wordt gebruikt zorgt ervoor dat de ‘dode grond’ boven de ‘goede’ grond wordt gegooid. Daarnaast wordt het water de tuin uitgevoerd, in plaats van dat het water naar het grondwater gaat.

Kortom: erg duurzaam is de traditionele manier van tuin draineren niet. Het is zonde dat er veel regenwater wordt afgevoerd, terwijl het juist in een gezonde bodem op een natuurlijke manier kan doorsijpelen naar het grondwater.

De techniek van Soil Improvements is een ecologisch verantwoorde methode voor tuin draineren ’s-Gravendeel . Met onze luchtdrukmachine lijden uw gazon, beplanting en bomen er niet onder en ook schade aan leidingen, drainage- en bewateringssystemen is uitgesloten. Door middel van deze machine worden stelselmatig scheuren gemaakt in de grond. Deze bodemscheuren worden vervolgens gevuld met organisch materiaal dat het bodemleven stimuleert en de natuurlijke structuur van de bodem opbouwt. Zo ontstaat er een rijk bodemleven in uw tuin, met alle positieve gevolgen van dien!

NEEM CONTACT OP

Naam (*)

Telefoonnummer (*)

E-mail (*)

Onderwerp

Bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

IMPROVEMENTS

bodemverbetering
Gazon drainage [pb-city]

CONTACT

Wilt u Soil Improvements inschakelen voor uw tuin draineren ’s-Gravendeel ? Wij helpen u graag om uw water zo ecologisch en duurzaam mogelijk naar het grondwater te leiden. Neem snel contact met ons op! Zo kunt u snel genieten van een prachtige tuin.