Tuin drainage Vlaardingen

Ons koude kikkerlandje staat vooral bekend om het natte klimaat. Een goede afwatering is dan ook ontzettend belangrijk voor onze tuinen, parken en perkjes. Wist u echter dat het achteraf aanleggen van traditionele tuin drainage erg slecht is voor de tuin? Kies daarom voor de innovatieve techniek van Soil Improvements! Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van groeiplaatsverbetering, vermindering wortelopdruk en het opheffen bodemverdichting. Onze luchtdrukapparatuur zorgt ervoor dat wij de beste oplossing kunnen bieden voor tuin drainage Vlaardingen met het oog op klant en natuur.

Tuin drainage Vlaardingen

Voordelen van tuin drainage Vlaardingen door Soil Improvements

Wanneer traditionele tuin drainage moet worden aangelegd, betekent dat vrijwel altijd dat de tuin op de schop moet. De graafmachine die hiervoor wordt gebruikt zorgt ervoor dat de ‘dode grond’ boven de ‘goede’ grond wordt gegooid. Daarnaast wordt het water de tuin uitgevoerd, in plaats van dat het water naar het grondwater gaat.

Kortom: erg duurzaam is traditionele tuin drainage niet. Het is ecologisch gezien zonde dat er veel regenwater wordt afgevoerd, terwijl het juist in een gezonde bodem op een natuurlijke manier kan doorsijpelen naar het grondwater. Wanneer uw tuin of park echter eenmaal aangelegd is, is het probleem bijna niet meer op te lossen zonder schade.

Soil Improvements maakt gebruik van een ecologisch verantwoorde techniek voor tuin drainage Vlaardingen. Het grote voordeel van onze luchtdrukmachine is dat uw gazon, beplanting en bomen er niet onder lijden en ook schade aan leidingen, drainage- en bewateringssystemen is uitgesloten. In de grond worden stelselmatig scheuren gemaakt. Vervolgens vullen we de bodemscheuren met organisch materiaal dat het bodemleven stimuleert en de natuurlijke structuur van de bodem opbouwt. Zo ontstaat er een rijk bodemleven in uw tuin, met alle positieve gevolgen van dien!

NEEM CONTACT OP

  Naam (*)

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  IMPROVEMENTS

  bodemverbetering
  Gazon drainage [pb-city]

  CONTACT OVER TUIN DRAINAGE VLAARDINGEN?

  Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van tuin drainage in Vlaardingen en omstreken? Wij helpen u graag om uw water zo ecologisch en duurzaam mogelijk naar het grondwater te leiden. Neem snel contact met ons op! Zo geniet u snel van een prachtige en ecologische tuin.