Regenwater infiltratie Ridderkerk

Een goede afwatering is ontzettend belangrijk voor onze tuinen, parken en perkjes. Zeker in het huidige Nederlandse klimaat, waar het opvangen van grondwater belangrijk is voor het milieu en het tegengaan van droogte. Kies daarom voor de innovatieve techniek van Soil Improvements! Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van groeiplaatsverbetering, vermindering wortelopdruk en het opheffen bodemverdichting door middel van regenwater infiltratie Ridderkerk . Met oog op de wensen van zowel de klant als natuur zorgen wij ervoor dat het regenwater komt waar het nodig is, op een ecologische en duurzame wijze.

Regenwater infiltratie [pb-city]

Waarom kiezen voor de regenwater infiltratie Ridderkerk van Soil Improvements?

Het meest natuurlijke infiltratiesysteem is om het regenwater via de bodem weer terug te brengen naar het grondwater. Dit is alleen mogelijk als de bodem niet verstoord is door bijvoorbeeld verdichting. Wij bij Soil Improvements zijn gespecialiseerd in het installeren van verschillende systemen voor regenwater infiltratie Ridderkerk . Deze infiltratiesystemen helpen regenwater beter af te voeren of op te slaan in de bodem van uw tuin of park. Het infiltratiesysteem neemt een bepaalde hoeveelheid regenwater op en geeft dit weer af aan de bodem tijdens droge periodes.

Er zijn verschillende systemen, met verschillende eigenschappen. Zo zijn er kolken, kratten, buizen, blokken van steenwol en ondergrondse opslagtanks om regenwater in op te slaan. Welke het beste past bij uw tuin of park komen wij graag uitzoeken in een kennismakingsgesprek.

De werking van alle infiltratiesystemen valt of staat met een goed waterdoorlatende bodem. Als dit niet het geval is, wordt de capaciteit van de systemen overschreden. Hierdoor krijgt het systeem geen mogelijkheid om het water af te voeren naar het grondwater. Daarom moeten dichte ondergronden worden opgeheven door middel van het injecteren van de bodem en luchtkanalen. Deze kanalen worden opgevuld met waterdoorlatende korrels voor een langdurige werking.

NEEM CONTACT OP

  Naam (*)

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  IMPROVEMENTS

  bodemverbetering
  Gazon drainage [pb-city]

  CONTACT

  De techniek van Soil Improvements is een ecologisch verantwoorde methode voor regenwater infiltratie Ridderkerk . Zo ontstaat er een rijk bodemleven in uw tuin, met alle positieve gevolgen van dien! Wij helpen u graag om uw water zo ecologisch en duurzaam mogelijk naar het grondwater te leiden. Neem dus contact met ons op!