Plassen op gazon

Heeft u een mooie tuin met een prachtig gazon, waar u lekker op kunt relaxen na een dag hard werken? Maar merkt u helaas wel dat wanneer het geregend heeft, er plassen op gazon komen? Dan kan het zo zijn dat de afwatering van uw tuin niet helemaal in orde is. En juist een goede afwatering is ontzettend belangrijk, omdat de bodem en de grond van uw tuin worden verbeterd. Op zijn beurt leidt dit weer tot een rijk bodemleven en een prachtige tuin waar u nog meer van kunt genieten!

Echter is drainage bestaande tuin ontzettend slecht voor de tuin en het bodemleven, doordat de werkwijze vaak niet ecologisch en duurzaam verantwoord is. Kies daarom voor de innovatieve techniek van Soil Improvements! Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van groeiplaatsverbetering, vermindering wortelopdruk en het opheffen bodemverdichting. Onze luchtdrukapparatuur zorgt ervoor dat wij de beste oplossing kunnen bieden voor drainage bestaande tuin met het oog op klant en natuur.

Tuin drainage Vlaardingen

Voorkom plassen op gazon met een goede drainage van Soil Improvements

Voor bestaande tuinen betekent drainage achteraf vaak dat de tuin flink op de schop moet. Dit is niet wenselijk! Ten eerste zorgt graafmachine die hiervoor wordt gebruikt ervoor dat de ‘dode grond’ boven de ‘goede’ grond wordt gegooid. Het bodemleven en de grondkwaliteit worden hierdoor aangetast. Daarnaast wordt het water de tuin uitgevoerd, in plaats van dat het water naar het grondwater gaat. Kortom: erg ecologisch is deze traditionele wijze van drainage niet.

De werkwijze van Soil Improvements op het gebied van drainage zorgt ervoor dat er weinig schade gemaakt wordt aan uw tuin en het ondergrondse bodemleven. Door onze luchtdrukmachine lijden uw gazon, beplanting en bomen er niet onder en ook schade aan leidingen, drainage- en bewateringssystemen is uitgesloten. In de grond worden stelselmatig en, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, op verticale wijze scheuren gemaakt. De bodemscheuren worden gevuld met organisch materiaal dat het bodemleven stimuleert en de natuurlijke structuur van de bodem opbouwt. Zo ontstaat er een rijk bodemleven in uw tuin en heeft u geen last meer van plassen op gazon!

NEEM CONTACT OP

  Naam (*)

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  IMPROVEMENTS

  bodemverbetering
  Gazon drainage [pb-city]

  CONTACT

  Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van het voorkomen van plassen op gazon? Wij helpen u graag om uw water zo ecologisch en duurzaam mogelijk naar het grondwater te leiden. Neem snel contact met ons op! Zo kunt u snel genieten van een prachtige tuin.