Groeiplaatsverbetering

Heeft u een mooie tuin met een prachtig gazon, waar u lekker op kunt relaxen na een dag hard werken? Dan wilt u natuurlijk wel dat uw tuin zo mooi blijft. Succesvol beheer en onderhoud van uw tuin of park begint bij de bodem ervan. Een goede bodemkwaliteit zorgt er namelijk voor dat de conditie van bovenliggende gazons, beplanting en bodem wordt verbeterd. Groeiplaatsverbetering is dan ook de basis van een goede en vooral duurzame groei. Hierdoor kunnen de beplanting en bomen optimaal en langdurig functioneren in hun omgeving, zonder dat er overlast ontstaat door bijvoorbeeld groeistagnatie of wortelopdruk. Hiervoor bent u bij Soil Improvements aan het juiste adres!

Tuin drainage Vlaardingen

Waarom groeiplaatsverbetering door Soil Improvements?

Bij bestaande gazons, beplanting en bomen treedt vaak stagnatie in de groei op. Dit betekent dat de bodem te dicht wordt. Het gevolg hiervan is dat gazons last krijgen van plasvorming, geel gazon, mosvorming en schimmels en beplanting die niet wil groeien en uiteindelijk doodgaat. Groeiplaatsverbetering voorkomt dit! Het zorgt voor een optimale stabiliteit en conditie van gazons, beplanting en bomen en een verhoogde weerbaarheid tegen ziektes en plagen. Er is minder wortelopdruk en is zeer duurzaam door de langdurige werking. Kortom: kies voor groeiplaatsverbetering door Soil Improvements!

Een succesvolle groeiplaatsverbetering begint met het analyseren van de bodemgesteldheid. Op basis van deze analyse maken wij een plan van aanpak. Hierin vindt u de gegevens over de bodemgesteldheid, de voedingswaarde van de groeiplaats en het bemestingsplan. Vervolgens brengen onze werknemers de inspuitlans zorgvuldig in de bodem via een pulserende luchtstroom. Door middel van luchtdruk die uit deze luchtstroom komt, worden er wortelkanalen in de bodem gemaakt. De luchtdruk maakt vervolgens ruimte in het bodemprofiel. Aansluitend worden deze wortelkanalen gevuld met een organisch middel, wat zorgt voor betere leefomstandigheden voor de plant of boom.

De voordelen van deze manier van groeiplaatsverbetering is dat de bestaande grond niet hoeft worden vervangen. Bestrating of verharding in de tuin kan blijven liggen en er ontstaat ook geen schade aan wortels, kabels en leidingen. Daarnaast is deze manier van verbetering toepasbaar gedurende het hele seizoen. Zo ontstaat er een rijk bodemleven in uw tuin waar u lang plezier van zal hebben!

NEEM CONTACT OP

  Naam (*)

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  IMPROVEMENTS

  bodemverbetering
  Gazon drainage [pb-city]

  CONTACT

  Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van groeiplaatsverbetering? Wij helpen u graag! Neem snel contact met ons op, zo kunt u snel genieten van een prachtige tuin.