Gazon draineren Dordrecht

Een goede afwatering is ontzettend belangrijk voor onze gazons, zeker in ons natte klimaat dat toch steeds vaker periodes kent van droogte. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor gazon draineren met het oog op duurzaamheid en ecologische verantwoording. Kies dan voor de innovatieve techniek van Soil Improvements op het gebied van gazon draineren Dordrecht ! Dankzij onze luchtdrukapparatuur kunnen wij u de beste oplossing bieden voor gazon drainage met het oog op klant en natuur.

Gazon draineren [pb-city]

Laat uw gazon draineren Dordrecht door Soil Improvements!

Wanneer traditionele gazon drainage moet worden aangelegd, betekent dat vrijwel altijd dat de tuin op de schop moet. De graafmachine die hiervoor wordt gebruikt zorgt ervoor dat de ‘dode grond’ boven de ‘goede’ grond wordt gegooid. Daarnaast wordt het water de tuin uitgevoerd, in plaats van dat het water naar het grondwater gaat. Kortom: traditionele gazon drainage is niet duurzaam en daarnaast ook niet ecologisch verantwoord. Het is namelijk zonde dat er veel regenwater wordt afgevoerd, terwijl het juist in een gezonde bodem op een natuurlijke manier kan doorsijpelen naar het grondwater.

Soil Improvements maakt gebruik van een ecologisch verantwoorde techniek bij gazon draineren Dordrecht . Het grote voordeel van onze luchtdrukmachine is dat uw gazon, beplanting en bomen er niet onder lijden en ook schade aan leidingen, drainage- en bewateringssystemen is uitgesloten. In de grond worden stelselmatig scheuren gemaakt. De bodemscheuren worden gevuld met organisch materiaal dat het bodemleven stimuleert en de natuurlijke structuur van de bodem opbouwt. Zo ontstaat er een rijk bodemleven in uw tuin, met alle positieve gevolgen van dien!

NEEM CONTACT OP

  Naam (*)

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  IMPROVEMENTS

  bodemverbetering
  Gazon drainage [pb-city]

  CONTACT

  Heeft u interesse in onze diensten? Wij helpen u graag om uw water zo ecologisch en duurzaam mogelijk naar het grondwater te leiden door middel van gazon draineren Dordrecht . Neem snel contact met ons op! Zo kunt u snel genieten van een prachtige tuin.