Gazon drainage Gorinchem

Een goede afwatering is ontzettend belangrijk voor onze tuinen, parken en perkjes. Zeker in ons natte klimaat, dat echter toch steeds vaker periodes kent van lange droogte. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor het achteraf aanleggen van traditionele gazon drainage Gorinchem . Kies voor duurzaamheid en ga voor de innovatieve techniek van Soil Improvements! Dankzij onze luchtdrukapparatuur kunnen wij u de beste oplossing bieden voor gazon drainage Gorinchem met het oog op klant en natuur.

Gazon drainage [pb-city]

Waarom kiezen voor gazon drainage Gorinchem door Soil Improvements?

Wanneer traditionele tuin drainage moet worden aangelegd, betekent dat vrijwel altijd dat de tuin op de schop moet. De graafmachine die hiervoor wordt gebruikt zorgt ervoor dat de ‘dode grond’ boven de ‘goede’ grond wordt gegooid. Daarnaast wordt het water de tuin uitgevoerd, in plaats van dat het water naar het grondwater gaat.

Kortom: traditionele tuin drainage is dus niet zo duurzaam en daarnaast ook niet helemaal ecologisch verantwoord. Het is namelijk zonde dat er veel regenwater wordt afgevoerd, terwijl het juist in een gezonde bodem op een natuurlijke manier kan doorsijpelen naar het grondwater. Wanneer uw tuin of park echter eenmaal aangelegd is, is het probleem bijna niet meer op te lossen zonder schade.

Soil Improvements maakt gebruik van een ecologisch verantwoorde techniek voor gazon drainage Gorinchem . Het grote voordeel van onze luchtdrukmachine is dat uw gazon, beplanting en bomen er niet onder lijden en ook schade aan leidingen, drainage- en bewateringssystemen is uitgesloten. In de grond worden stelselmatig scheuren gemaakt. De bodemscheuren worden gevuld met organisch materiaal dat het bodemleven stimuleert en de natuurlijke structuur van de bodem opbouwt. Zo ontstaat er een rijk bodemleven in uw tuin, met alle positieve gevolgen van dien!

NEEM CONTACT OP

  Naam (*)

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  IMPROVEMENTS

  bodemverbetering
  Gazon drainage [pb-city]

  CONTACT

  Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van gazon drainage in Gorinchem en omstreken? Wij helpen u graag om uw water zo ecologisch en duurzaam mogelijk naar het grondwater te leiden. Neem snel contact met ons op! Zo kunt u snel genieten van een prachtige tuin.