FAQ

Lees hier de veelgestelde vragen en vind de oplossing voor veel voorkomende problemen.

Dit kan het gevolg zijn van storende lagen in bodem. De oplossing is het opheffen van bodemverdichting.

Dit kan meerdere oorzaken hebben: vochtprobleem, ziekten en plagen, voeding en standplaats.

Mogelijk heeft u te maken met slecht doorwortelbare bodem, hierdoor kunnen vocht problemen ontstaan en is de boom vatbaar voor ziekten en plagen

Een natte tuin kan een oorzaak zijn van slecht groeiende planten.

Een oplossing kan zijn om een grondmonster door ons te laten nemen, aan de hand hiervan kunnen eventuele voeding of bodemproblemen aangetoond worden.

Mogelijk is de grond verdicht door machines waardoor een storende laag is ontstaan waardoor het water niet weg kan zakken.

Wij kunnen dit voor u doen met onze nieuwe techniek waarbij de tuin intact blijft.

Een storende laag is een laag in de bodem die zo verdicht is dat er geen goede waterhuishouding is. Het gevolg van een storende laag is wateroverlast en/of droogte. Door het regenwater dat niet snel genoeg door de storende laag heen kan dringen zullen planten- en boomwortels langdurig in het water staan en wegrotten. Hierdoor zullen planten na verloop van tijd doodgaan.

Ja dat is zeker mogelijk, met onze methode is het mogelijk om dat zonder schade te doen, bekijk hier onze methode.

Vaak is het een structuur probleem in de bodem dit kunnen wij voor u oplossen zonder dat de gehele grasmat vervangen moet worden.

Dit kan een combinatie zijn van bodemproblemen gecombineerd met voedingsproblemen voor een juist advies kunt u contact opnemen. Advisering.

Dit kunnen we aan de hand van een grondmonster bepalen. Dit geeft aan of er een te kort of overschot aan voeding is. Wij geven u aan de hand van het grondmonster een bemestingsadvies.

CONTACT

Geïnteresseerd in onze diensten of heeft u meer informatie nodig?
Neem dan gerust contact met ons op.