Drainage bodem park

Een goede afwatering is ontzettend belangrijk voor onze parken en perkjes. Hierdoor worden de bodem en de grond van uw tuin verbeterd, waardoor er een rijk bodemleven kan ontstaan. Dit rijke bodemleven vertaalt zich op zijn beurt weer in een prachtige, florerende tuin waar bijvoorbeeld inwoners van uw gemeente heerlijk van kunnen genieten!

Echter is drainage bodem park ontzettend slecht voor het park en het bodemleven ervan doordat de werkwijze vaak niet ecologisch en duurzaam verantwoord is. Kies daarom voor de innovatieve techniek van Soil Improvements! Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van groeiplaatsverbetering, vermindering wortelopdruk en het opheffen bodemverdichting. Onze luchtdrukapparatuur zorgt ervoor dat wij de beste oplossing kunnen bieden voor drainage bestaande tuin met het oog op klant en natuur.

Drainage bodem park

Drainage bodem park door Soil Improvements

Een traditionele drainage bodem park staat vrijwel altijd garant voor een hoop schade. Zeker bij een bestaand park is het vaak nodig om het park op de schop te doen. Ten eerste zorgt de graafmachine die hiervoor wordt gebruikt ervoor dat de ‘dode grond’ boven de ‘goede’ grond wordt gegooid. Het bodemleven en de grondkwaliteit worden hierdoor aangetast. Daarnaast wordt het water het park uitgevoerd, in plaats van dat het water naar het grondwater gaat. Kortom: erg ecologisch is deze traditionele wijze van drainage niet.

Vindt u een goede afwatering belangrijk, maar wilt u het liefst zo weinig mogelijk schade aan het bodemleven brengen? Soil Improvements biedt hiervoor de oplossing. Wij maken gebruik van een ecologisch verantwoorde techniek voor drainage bodem park. In de grond worden stelselmatig scheuren gemaakt. De bodemscheuren worden gevuld met organisch materiaal dat het bodemleven stimuleert en de natuurlijke structuur van de bodem opbouwt. Door onze luchtdrukmachine lijden uw gazon, beplanting en bomen er niet onder en ook schade aan leidingen, drainage- en bewateringssystemen is uitgesloten. Zo ontstaat er een rijk bodemleven in het park, met alle positieve gevolgen van dien!

NEEM CONTACT OP

Naam (*)

Telefoonnummer (*)

E-mail (*)

Onderwerp

Bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

IMPROVEMENTS

bodemverbetering
Gazon drainage [pb-city]

CONTACT

Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van drainage bodem park? Wij helpen u graag om het water zo ecologisch en duurzaam mogelijk naar het grondwater te leiden. Neem snel contact met ons op! Zo kunnen u en bijvoorbeeld de inwoners van uw gemeente snel genieten van een prachtig park.