Bodemverdichting oplossing

Heeft u ook altijd al zo’n perfecte tuin gewild, maar wilt het op de een of andere manier niet lukken? Grote kans dat uw tuin last heeft van bodemverdichting. Voor bomen, parken en tuinen is het van essentieel belang dat het water goed wegzakt. Door een goede afwatering wordt de bodem en de grond van uw tuin verbeterd, waardoor er een rijk bodemleven kan ontstaan. Is er geen goede afwatering aanwezig, dan kan er bodemverdichting ontstaan. Hier wilt u natuurlijk zo efficiënt en duurzaam mogelijk vanaf komen! De innovatieve technieken van Soil Improvements helpen graag bij uw bodemverdichting oplossen.

Tuin drainage Vlaardingen

Waarom bodemverdichting oplossen?

Vooral bij nieuwbouwwoningen, maar ook bij tuinen die na aanleg pas worden voorzien van een afwateringssysteem, ontstaat vaak wateroverlast. Dit komt doordat de zware machines die voor de traditionele aanleg van afwateringssystemen gebruikt worden de bodem kunnen aantasten. Hierbij wordt de bovenlaag van de bodem dichtgesmeerd en vastgereden, waardoor er storende lagen in de bodem komen: bodemverdichting dus. Het water kan dan veel moeilijker wegkomen, met alle gevolgen van dien, zoals een moeilijk doorwortelbare bodem, ontstaan van schimmelproblemen, planten en bomen die niet goed groeien, geen regenafvoer naar het grondwater en een arm bodemleven zorgen ervoor dat uw tuin gaat lijden. Daarom kiest u voor bodemverdichting oplossen!

Hiervoor biedt Soil Improvements de oplossing. Met onze innovatieve technieken voor bodemverdichting oplossen wordt er weinig schade gemaakt aan uw tuin en het ondergrondse bodemleven. In de grond worden stelselmatig scheuren gemaakt met onze luchtdrukmachine. De bodemscheuren die vervolgens ontstaan, worden gevuld met organisch materiaal dat het bodemleven stimuleert en de natuurlijke structuur van de bodem opbouwt. Hierdoor ontstaat er een rijk bodemleven in uw tuin, met alle positieve gevolgen van dien!

NEEM CONTACT OP

  Naam (*)

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  IMPROVEMENTS

  bodemverbetering
  Gazon drainage [pb-city]

  CONTACT

  Door Soil Improvements in te schakelen voor bodemverdichting oplossen bent u ervan verzekerd dat u kiest voor een milieuvriendelijke, duurzame oplossing zonder impact op de omgeving en geheel ondergronds. Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van bodemverdichting? Wij helpen u graag om uw water zo ecologisch en duurzaam mogelijk naar het grondwater te leiden. Neem snel contact met ons op! Zo kunt u snel genieten van een prachtige tuin.