Bodemverbetering

Een goede afwatering is ontzettend belangrijk voor onze tuinen, parken en perkjes. Hierdoor wordt de bodem en de grond van uw tuin verbeterd, waardoor er een rijk bodemleven kan ontstaan. Vermoedt u dat er iets niet snor is met de bodem van uw tuin of park? Laat er dan wat aan doen! Voor bodemverbetering door middel van innovatieve technieken die ecologisch en duurzaam verantwoord zijn bent u bij Soil Improvements aan het juiste adres. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van groeiplaatsverbetering, vermindering wortelopdruk en het opheffen bodemverdichting. Onze luchtdrukapparatuur zorgt ervoor dat wij de beste oplossing kunnen bieden voor drainage bestaande tuin met het oog op klant en natuur.

Tuin drainage Vlaardingen

Wat doen wij op het gebied van bodemverbetering?

Bodemverdichting oplossen. De zware machines die voor de traditionele aanleg van afwateringssystemen worden gebruikt, kunnen ervoor zorgen dat de bovenlaag van de bodem dichtgesmeerd en vastgereden wordt. Het water kan dan veel moeilijker wegkomen, met alle gevolgen van dien, zoals een moeilijk doorwortelbare bodem, ontstaan van schimmelproblemen, planten en bomen die niet goed groeien, geen regenafvoer naar het grondwater en een arm bodemleven zorgen ervoor dat uw tuin gaat lijden.

Groeiplaatsverbetering. Wanneer er stagnatie optreedt en dus de bodem te dicht wordt, kunnen gazons last krijgen van plasvorming, geel gazon, mosvorming en schimmels en beplanting die niet wil groeien en uiteindelijk doodgaat. Groeiplaatsverbetering voorkomt dit! Het zorgt voor een optimale stabiliteit en conditie van gazons, beplanting en bomen en een verhoogde weerbaarheid tegen ziektes en plagen. Er is minder wortelopdruk en is zeer duurzaam door de langdurige werking.

Worteldruk verminderen. Door de wortels van de bomen dieper te laten groeien, wordt overlast in de toekomst voorkomen. Met innovatieve technieken kunnen de specialisten van Soil Improvements de worteldruk boom verminderen.

NEEM CONTACT OP

Naam (*)

Telefoonnummer (*)

E-mail (*)

Onderwerp

Bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

IMPROVEMENTS

bodemverbetering
Gazon drainage [pb-city]

CONTACT

Door Soil Improvements in te schakelen voor bodemverbetering bent u ervan verzekerd dat u kiest voor een milieuvriendelijke, duurzame oplossing zonder impact op de omgeving en geheel ondergronds. Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van worteldruk? Wij helpen u graag! Neem snel contact met ons op. Zo kunt u snel genieten van een prachtige tuin vol gezonde bomen en beplanting.